Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Madziaxxx (10750 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Pewnie ze lepiej bedzie ci na zwolnieniu bo zapłacisz tylko 11 proc podatku ty i twoj maz a co do lekaza rodzinnego ze nie chce ci dac zwolnienia pogadaj z ginekologiem jak bedziesz na wizycie ale po lepsze info zadzwon 810 33 810 numer do nav po nacisnieciu cvhyba 3 masz info po polsku mysle ze tam odpowiedza na twoje wszystkie pytanka Pozdrawiam i zycze powodzenia i trzymam kciuki by ci sie udało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
kami napisał:
Pewnie ze lepiej bedzie ci na zwolnieniu bo zapłacisz tylko 11 proc podatku ty i twoj maz a co do lekaza rodzinnego ze nie chce ci dac zwolnienia pogadaj z ginekologiem jak bedziesz na wizycie ale po lepsze info zadzwon 810 33 810 numer do nav po nacisnieciu cvhyba 3 masz info po polsku mysle ze tam odpowiedza na twoje wszystkie pytanka Pozdrawiam i zycze powodzenia i trzymam kciuki by ci sie udało a i przeczytałam ze jak ktos pracuje to nie dostanie becikowego ze albo becikowe albo maciezynskie otoz drogie panie moja kolezanka pracuje i urodziła dziecko i dostała i becikowe 33 tys i maciezynskie i rodzinne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów

(pychulek)
Początkujący
No to miala szczescie..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(szatanik82)
Wiking
kropcia1... dzieki... ten link juz przestudiowałam i tylko ogolnie wyjasnione.....
a odnośnie kamila,jesli nie bedzie to dla Ciebie problemem mogłbys podpytac kolezanki jak ona to zrobiła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
marek przydzial
(jelcyn1111)
Początkujący
jakie obywatelstwo? chyba polskie i to po wizycie w polskim konsulacie w oslo.Obywatelstwo tak jesli przynajmniej jeden rodzic ma obywatelstwo Norweskie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok